No Trace website header logo

lanolinasalva 80

SKU wilmas-lanolinasalva-80

 8,99 incl. BTW

Wissen

Lanolinasalva 80 met de geur van de herfst van Norrländsk. Herstelt snel een droge, gebarsten en geïrriteerde huid door de kracht van lanoline.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Lanolinasalva 80 is de verzachtende en verzorgende zalf van Wilma Naturprodukter met de geur van de zomer van Norrländsk. Deze verzorgende en verzachtende lanoline zalf herstelt snel een droge, gebarsten en geïrriteerde huid.

Lanoline is een natuurlijk vet product dat wordt gewonnen uit schapenwol. Een vet dat de poriën niet verstopt. Tevens heeft het een een uitstekend vermogen om het natuurlijke vocht van de huid te behouden. Daarnaast houdt het de huid zacht en soepel. Lanoline beschermt onze huid op dezelfde manier als wol de schapen beschermt tegen weer, wind en uitdroging.

Ik gebruik het op handen en voeten, droge huid, snijwonden, schaafwonden.

Ingrediënten:

Lanolinasalva 80 bevat naast watervrije lanoline ook een kleine hoeveelheid etherische oliën (berken, varens en seringen olie).
– Berk heeft goede ontstekingsremmende en anti-sceptische eigenschappen en kalmeert pijnlijke spieren en gewrichten.
– Varens hebben een pijnstillend effect op de huid en bevorderen een goede wondgenezing.
– De olie uit seringen gebruikt door therapeutische en heeft antiseptische eigenschappen. De geur wordt verondersteld mensen mee te nemen naar sprookjesland en de hemelse wereld.

NATUURLIJKE RUWE MATERIALEN EN NIETS ANDERS …
Lanolinasalva 80 bevat slechts lanoline en etherische oliën, dus deze lanoline zalf voelt hierdoor plakkeriger aan dan de meeste andere reguliere huidzalven.

Maar dat is precies waarom deze zo geweldig is!

Je kunt vaak zalven van een vergelijkbaar type vinden die wat goedkope plantaardige olie of  vaseline bevatten. Vaseline is slechts een goedkope vulling en aangezien het een aardolieproduct is, heeft het absoluut niets met de huid te maken. Zoiets hoort niet thuis in deze zalf, maar hoe meer lanoline hoe beter … plakkerig en absoluut heerlijk!

Kijk voor meer producten op natuurlijke basis ook een bij onze Salix Moon Apothecary afdeling.

 

Aanvullende Informatie

Customer Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten