In deze winkel vindt je onder andere

Letterlijk en figuurlijk handwerk.

Je vindt in deze winkel veel zelf gemaakte spullen. Door mij/ons zelf gemaakt met veelal, natuurlijke, zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Een enkele product bevat zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze producten. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de producten gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van dit product. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen

Natuurlijke verzorgingsproducten

De meeste van de verzorgingsproducten in deze winkel bevatten geen toegevoegde, schadelijke stoffen en chemicaliën. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals oliën en kruiden en vaak biologisch geproduceerd. De producten zijn niet alleen beter voor jouw eigen huid en je lijf, maar ook voor het milieu.

Gewone verzorgingsproducten bevatten vaak allerlei stoffen waarvan het bekend is dat deze helemaal niet zo gezond zijn. Ook al zijn deze stoffen goedgekeurd, neem ook het zekere voor het onzekere. Er steeds meer bekend over waarom de stoffen schadelijk zijn. In veel Europese landen zijn daarom parabenen al verboden, deze stoffen zijn namelijk hormoonverstorend.

Voor alle producten die hier te koop zijn geld dat wij de minst schadelijke verkopen die wij konden vinden. Dit doet verder niets af aan de werking van deze producten.