No Trace website header logo

Skogsliniment

SKU 21127

 8,99 16,49 incl. BTW

Wissen

Skogsliniment, letterlijk vertaald Boszalf werkt voor mij goed bij vermoeide spieren en gewrichten. Misschien het beste te omschrijven als de tijgerbalsem van het noorden. Maar dan met een andere, frissere, geur.

Inhoud: 30ml
Verpakking: glas

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Skogsliniment, letterlijk vertaald Boszalf,  is het beste te omschrijven als de tijgerbalsem van het noorden. Maar dan met een andere, frissere, geur. Dit wonder van Wilma Naturprodukter werkt voor mij goed bij vermoeide spieren en gewrichten.

Na een dag van wandelen of andere actieve buiten- of binnensporten kunnen je spieren en gewrichten best wel wat ontspanning gebruiken. Deze Skogsliniment zet het lichaam daarom aan om meer bloed naar de ingesmeerde huid te pompen. Hierdoor krijgt deze plek een aangenaam warm gevoel. Daarnaast heeft het ook nog eens een aangename frisse geur.

Skogsliniment van Wilma Naturpodukter wordt gemaakt volgens een beproeft recept. Het zou, volgens mij, standaard in elke rugzak moeten zitten. Zeker bij meerdaagse buitenactiviteiten.

Gebruik

Masseer de Skogsliniment in op gevoelige, vermoeide spieren en gewrichten en neem daarna even de tijd om alles te laten intrekken en rusten. Je voelt daarna snel de warmte toenemen.

Samenstelling van Skogsliniment

Bijenwas, koolzaadolie, beckolie, essentiële olie van kamfer, cajeput, citrus en pepermunt. Zonder paraffine of andere onnodige toevoegingen.

Kijk voor meer producten op natuurlijke basis ook een bij onze Salix Moon Apothecary afdeling.

Aanvullende Informatie

Customer Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten