januari 28, 2023

No Trace Crafts & School @ Siegurd.nl Infodag 2023

Als gastinstructeurs Vilten en Vollen, waren No Trace Crafts & School @ Siegurd.nl Infodag 2023.

Een schitterende dag vol inspirerende ontmoetingen met oude bekende, nieuwe gezichten, en de “eindelijk het mens” achter de social media profielen. Want persoonlijke ontmoetingen zijn ook voor ons het leukste.

We hebben veel mensen enthousiast mogen maken voor onze bestaande cursus Vilten en Vollen. Maar ook nieuwe plannen zijn gemaakt of oude plannen eindelijk verder uitgewerkt.

Terwijl Wendy haar slogan “Water, zeep en spierballen” eer aan deed door mensen uit te leggen, maar vooral te laten zien, wat vilten en vollen nu precies is hield Marco een oogje op onze expositie met daarin de crafts die wij maken en te koop aanbieden. Speciaal voor vandaag hadden wij een selectie gemaakt van viltvachten, vogelplukbollen. vogel-pluk-huisjes, buidels en Bushcraft Journal Omslagen. Ook hier mochten we veel vragen beantwoorden en complimenten in ontvangst nemen.

Ook voor ons was dit daarom een zeer geslaagde dag. Mogelijk gemaakt door een team hele mooie mensen onder bezielende leiding van Siegurd van Leusen.

Binnenkort meer, maar geniet ondertussen van de onderstaande sfeerimpressies van o.a. No Trace Crafts & School @ Siegurd.nl Infodag 2023

Mocht je ons en onze spullen ook eens live willen zien ;-) ?: De producten van No Trace Craft zijn in 2023 onder andere te vinden op de Trots Markten bij Kasteel Groeneveld, in Wijk bij Duurstede en het Sonsbeekpark. Op het Schaapscheerdersfeest in Alphen ad Rijn. En op de Zeldzaam Mooi markt in Gouda.

photos: Leonie Voets @ Imaging People

Leave A Comment

Ik accepteer de Privacy Policy