\n\n\n
No Trace website header logo

Tjarsalva

SKU 31587

 6,50 incl. BTW

Wissen

Tjarsalva of teerzalf is samengesteld uit dennenteer en lanoline.
Het heeft de, volgens mij, ongeëvenaarde eigenschap onze huid te beschermen en te hydrateren terwijl het onze huid poriën niet verstopt.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Deze Tjarsalva, of teerzalf, van Wilma Naturprodukter is samengesteld uit dennenteer en lanoline.
Dennenteer staat bekend om zijn goede en bovendien veelzijdige huidverzorgende eigenschappen. Mijn ervaring is dat het:licht pijnstillend werkt, maar ook samentrekkend bij kleine wonden. Het verlicht tevens jeuk en verjongt de huid.
Lanoline, of wolvet, is een vet dat van nature voorkomt in wol van schapen.
Het heeft de, volgens mij, ongeëvenaarde eigenschap onze huid te beschermen en te hydrateren terwijl het onze huid poriën niet verstopt.

Geur

Tjarsalva heeft een aangename, licht rokerige geur.

Toepassing

Tjarsalva is, naar mijn ervaring, uitermate geschikt om huid te beschermen:

  • Tegen gure weersomstandigheden
  • Door extra voeding en verzorging te geven aan droge, beschadigde huid van handen en voeten
  • Tegen eczeem
  • Tevens helpt het mij bij genezing van kleine snij- en schaafwonden…

Gebruik van Tjarsalva

Breng een gepaste hoeveelheid aan op de huid en wrijf deze in.

Samenstelling

Dennenteer en lanoline. Deze Tjarsalva heeft geen toegevoegd water. Hierdoor voelt het ioets vettiger maar wordt het ook sneller door de huid geabsorbeerd.

Kijk voor meer producten op natuurlijke basis ook een bij onze Salix Moon Apothecary afdeling.

Aanvullende Informatie

Titel

Ga naar de bovenkant