\n\n\n
No Trace website header logo

Grandpa Pine Tar Zeep

SKU Grandpa Pine Tar Zeep

 7,49 8,99 incl. BTW

Wissen

Grandpa Pine Tar Zeep wordt door gebruikers ook wel omschreven als een wonderzeep.

Het is ideaal voor douchen, als (baard)shampoo en gezichts- en lichaamsverzorging. Dit 3-in-1 wonder is gemaakt met natuurlijke moerasdennenteerolie om diep te reinigen, deodoriseren en hydrateren van top tot teen.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Grandpa Pine Tar Zeep wordt door zowel gebruikers als de makers omschreven als een echte wonderzeep.

Het is ideaal voor douchen, maar ook als (baard)shampoo en tevens andere gezichts- en lichaamsverzorging. Dit 3-in-1 wonder is gemaakt met natuurlijke moerasdennenteerolie waardoor het diep reinigt. Daarnaast deodoriseert en hydrateert het van top tot teen.

Ik kan deze Grandpa Pine Tar Zeep van harte aanbevelen omdat ik hem zelf al vele jaren gebruik. Thuis maar zeker ook tijdens het kamperen of tijdens cursussen. Vooral als ik afhankelijk ben van een teiltje, beekje of meertje om mij te wassen. Op deze manier zorg ik voor een minimale impact op mijn omgeving.

The Grandpa Soap Company is terecht trots op het inkopen van hoogwaardige ingrediënten voor hun producten. De beroemde Grandpa Pine Tar Soap wordt daarom vervaardigd met moerasdennenteerolie. Gemaakt in een gesloten ovenproces is het hierdoor altijd creosoot vrij.

Verder is dit product volledig vrij van ftalaten, sulfaten, parabenen, EDTA, gluten, dierlijke bijproducten, kunstmatige geuren of kleurstoffen

Ga voor meer informatie over de ingrediënten naar hun pagina Ingrediënten.

Aanvullende Informatie

Titel

Ga naar de bovenkant