april 18, 2021

Wilma Naturprodukter

Ik ben erg blij aan te mogen kondigen dat wij Wilma Naturprodukter in onze winkel gaan verkopen. Mensen die mij al langer kennen weten dat ik een groot fan ben van de Nordic Summer, de Beckolja, de Tjarsalva,  de Skogsliniment, en de Kadsalva.

Ik heb dan ook alleen voor de producten gekozen die ik zelf gebruik. De andere producten van Wilma staan (nog) niet in de shop omdat ik daar geen ervaring mee heb. Buiten het feit dat ik baad bij het gebruik heb. Ben ik ook zeer te spreken over het feit dat zij volledig natuurlijk zijn. De meeste ingrediënten worden in de directe omgeving verkregen. En allemaal op locatie, bij Wilma Naturprodukter in Zweden, gemaakt en verpakt. Daardoor is de garantie dat dit een 100% natuurlijk product is optimaal. Berkenteer, een belangrijk ingrediënt, wordt bijvoorbeeld uit de bossen rondom gewonnen. Maar ook lanoline, sparrenhars en bijenwas zijn veelgebruikte ingrediënten.

Natuurlijke producten van Wilma Naturprodukter staan ​​zo dicht mogelijk bij het bos. Sterker nog, Wilma Naturprodukter is gevestigd midden in het Norrland-bos in Lapland.

Alle claims met betrekking tot de werking van deze producten zijn het resultaat van eigen ervaring of die van vrienden en bekenden. Dit zijn allemaal natuurproducten die al vele jaren gebruikt worden. Maar doordat er geen wetenschappelijk bewijs lijkt te zijn geleverd kunnen er aan de beschreven werkingen ook geen rechten worden ontleent.