Privacybeleid

No Trace is toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Contacteer ons op marco@notrace.nl als u vragen of problemen heeft met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke Gegevens   en Wij helpen u graag verder.

Door het gebruik van deze site of/of onze diensten, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.
Deze privacy policy is een onderdeel van onze algemene voorWaarden; door akkoord te gaan met de algemene voorWaarden stemt u ook in met dit beleid. In het geval van botsing van termen die worden gebruikt in termen en voorwaarden en het privacybeleid, de laatstgenoemde zal prevaleren.

InhoudsOpgave

  1. definities gebruikt in dit beleid
  2. Data Protection Principles we volgen
  3. welke rechten heeft u met betrekking tot uw PersoonsGegevens
  4. welke PersoonsGegevens wij over u verzamelen
  5. hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
  6. die anders toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens
  7. hoe wij uw gegevens beveiligen
  8. informatie over cookies
  9. contact informatie

definities

PersoonsGegevens   – alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.
verwerking   – elke bewerking of reeks bewerkingen die wordt uitgevoerd op PersoonsGegevens of op sets van PersoonsGegevens.
gegevens onderwerp  -een natuurlijke persoon wiens PersoonsGegevens worden verwerkt.
kind –  een natuurlijke persoon jonger dan 16 jaar.
wij/ons (ofwel gekapitaliseerd of niet)   – Geen spoor

Data Protection Principles

Wij beloven de volgende principes van gegevensbescherming te volgen:

  • verwerking is rechtmatig, eerlijk, transparant. Onze verWerkingsactiviteiten hebben rechtmatige gronden. Wij beschouwen uw rechten altijd voor het verwerken van PersoonsGegevens. Wij zullen u informatie over de verwerking op aanvraag.
  • verwerking is beperkt tot het doel. Onze verWerkingsactiviteiten passen in het doel waarvoor PersoonsGegevens zijn verzameld.
  • verwerking wordt gedaan met minimale gegevens. We verzamelen en verwerken alleen de minimale hoeveelheid persoonlijke gegevens die nodig zijn voor enig doel.
  • verwerking is beperkt met een periode. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig is.
  • we zullen ons best doen om de nauwkeurigheid van de gegevens te waarborgen.
  • we zullen ons best doen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen.

de rechten van de betrokkene

De betrokkene heeft de volgende rechten:

  1. recht op informatie & nbsp; – Wat betekent dat u recht hebt om te weten of uw PersoonsGegevens worden verwerkt; welke gegevens worden verzameld, van waar het wordt verkregen en waarom en door wie het wordt verwerkt.
  2. recht op toegang & nbsp;-Wat betekent dat u het recht om toegang tot de verzamelde gegevens van/over jou. Dit omvat uw recht om een kopie van uw verzamelde PersoonsGegevens te vragen en te verkrijgen.
  3. recht op rectificatie & nbsp; – Wat betekent dat u het recht hebt om rectificatie of verwijdering van uw PersoonsGegevens te verzoeken die onjuist of onvolledig zijn.
  4. recht op wissen-betekenis in bepaalde omstandigheden u vragen om uw persoonlijke gegevens worden gewist uit onze administratie.
  5. recht om de verwerking te beperken- betekenis   waar bepaalde voorwaarden zijn van toepassing, u heeft het recht om de verwerking van uw PersoonsGegevens te beperken.
  6. recht om bezwaar te maken verwerking & nbsp; – in bepaalde gevallen heeft u het recht zich te verzetten tegen verwerking van uw PersoonsGegevens, bijvoorbeeld in het geval van direct marketing.
  7. recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde Verwerking & nbsp; – Wat betekent dat u het recht hebt om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering; en niet te worden onderworpen aan een beslissing uitsluitend gebaseerd op geautomatiseerde verwerking. Dit recht u uitoefenen wanneer er een uitkomst van de profilering die juridische effecten met betrekking tot of significante invloed op je produceert.
  8. recht op gegevens overdraagbaarheid & nbsp; – u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te verkrijgen in een door de machine leesbaar formaat of als het haalbaar is, als een directe overdracht van de ene processor naar de andere.
  9. recht om een klacht & nbsp;-in het geval dat wij weigeren uw verzoek onder de rechten van toegang, zullen wij u met een reden waarom. Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw aanvraag is behandeld, neem dan contact met ons op.
  10. recht voor de hulp van & nbsp; < a href=”#gdpr-contact “> toezichthoudende autoriteit  -Wat betekent dat u het recht voor de hulp van een toezichthoudende autoriteit en het recht voor andere rechtsmiddelen, zoals het claimen van schadevergoeding.
  11. recht om in te trekken toestemming & nbsp; – u hebt het recht om een bepaalde toestemming voor de verwerking van uw PersoonsGegevens in te trekken.

gegevens die we verzamelen

[TODO]-informatie die u hebt verstrekt ons met
Dit kan uw e-mail adres, naam, factuuradres, thuisadres Enz -vooral informatie die nodig is voor het leveren van u een product/dienst of om uw klantervaring met ons te verbeteren. Wij bewaren de informatie die u ons verstrekt, zodat u opmerkingen maken of andere activiteiten op de website uitvoeren. Deze informatie omvat bijvoorbeeld uw naam en e-mail adres.

[TODO]-informatie automatisch verzameld over u
Dit omvat informatie die automatisch wordt opgeslagen door cookies en andere sessie tools. Bijvoorbeeld, uw winkelwagentje informatie, uw IP-adres, uw winkel Geschiedenis (als er sprake is), enz. Deze informatie wordt gebruikt om uw klantenervaring te verbeteren. Wanneer u onze diensten gebruikt of de inhoud van onze website bekijkt, kunnen uw activiteiten worden gelogd.

[TODO]-informatie van onze partners
Wij verzamelen informatie van onze vertrouwde partners met bevestiging dat zij wettelijke gronden hebben om die informatie met ons te delen. Dit is ofwel informatie die u hebt verstrekt hen rechtstreeks met of dat zij hebben verzameld over u op andere juridische gronden. Zie de lijst van onze partners & nbsp; < a href=”#gdpr-Sharing “> hier .

openbaar beschikbare informatie
We kunnen informatie verzamelen over u die publiekelijk beschikbaar is.
< h3 id = “gdpr-verwerking “> hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Wij gebruiken uw PersoonsGegevens om:

  • bieden onze service aan jou. Dit omvat bijvoorbeeld het registreren van uw account; u te voorzien van andere producten en diensten die u hebt aangevraagd; u te voorzien van promotionele artikelen op uw verzoek en met u te communiceren met betrekking tot deze producten en diensten; communiceren en interactie met u; en u op de hoogte brengen van wijzigingen in Services.
  • Verbeter uw klantervaring;
  • aan een wettelijke of contractuele verplichting;
  • [TODO]

Wij gebruiken uw PersoonsGegevens op legitieme gronden en/of met uw toestemming.

Op grond van het aangaan van een contract of het nakomen van contractuele verplichtingen, verwerken wij uw PersoonsGegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u te identificeren;
  • om u een dienst te leveren of om u een product te verzenden/aanbieden;
  • om te communiceren voor verkoop of facturatie;
  • [TODO]

Op grond van rechtmatig belang, verwerken wij uw PersoonsGegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u gepersonaliseerde aanbiedingen * (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners) te sturen;
  • te beheren en Analyseren onze klantenkring (inkoop Gedrag en geschiedenis) om de kwaliteit, de verscheidenheid en de beschikbaarheid van producten/aangeboden diensten te verbeteren/verstrekt;
  • vragenlijsten met betrekking tot de klanttevredenheid uit te voeren;
  • [TODO]

Zolang u ons niet anders heeft geïnformeerd, overwegen wij u producten/diensten aan te bieden die vergelijkbaar zijn met uw Aankoopgeschiedenis/browsen Gedrag om ons rechtmatig belang te zijn.

Met uw toestemming verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • om u nieuwsbrieven en campagne aanbiedingen te sturen (van ons en/of onze zorgvuldig geselecteerde partners);
  • voor andere doeleinden hebben wij uw toestemming gevraagd voor;
  • [TODO]

Wij verwerken uw PersoonsGegevens om te voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit de wet en/of uw persoonlijke gegevens gebruiken voor opties die door de wet worden verstrekt. Wij behouden ons het recht voor om anonimiseren Verzamelde PersoonsGegevens en dergelijke gegevens te gebruiken. Wij zullen gegevens buiten het toepassingsgebied van dit beleid slechts gebruiken wanneer het geanonimiseerde. Wij slaan uw factureringsgegevens en andere informatie over u verzameld zo lang als nodig is voor boekhoudkundige doeleinden of andere verplichtingen die voortvloeien uit de wet, maar niet langer dan & nbsp; [TODO]

We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken voor aanvullende doeleinden die hier niet worden genoemd, maar die compatibel zijn met het oorspronkelijke doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Om dit te doen, zullen we ervoor zorgen dat:

  • het verband tussen doeleinden, context en aard van PersoonsGegevens is geschikt voor verdere verwerking;
  • de verdere verwerking niet schadelijk voor uw belangen en
  • er passende bescherming voor de verwerking.

Wij zullen u informeren over eventuele verdere verwerking en doeleinden.

die anders kan toegang tot uw persoonlijke gegevens

Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met vreemden. Persoonlijke gegevens over u is in sommige gevallen verstrekt aan onze vertrouwde partners   in om de dienstverlening aan u mogelijk te maken of om uw klantervaring te verbeteren. Wij delen uw gegevens met:

onze verwerkende partners:

  • [TODO]
  • deze site is beschermd door Recaptcha en het privacybeleid en de service voorwaarden van Google zijn van toepassing.

onze business partners:

  • [TODO]

verbonden derde partijen:

  • [TODO]

Wij werken alleen met VerwerKende partners die in staat zijn om een adequaat beschermingsniveau voor uw persoonlijke gegevens te garanderen. Wij onthullen uw PersoonsGegevens aan derden of openbare ambtenaren wanneer wij wettelijk verplicht dit te doen. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens doorgeven aan derden indien u ermee heeft ingestemd of indien er andere juridische gronden voor zijn.

hoe wij uw gegevens beveiligen

Wij doen ons best om uw persoonlijke gegevens veilig te houden.   We gebruiken veilige protocollen voor communicatie en het overdragen van gegevens (zoals HTTPS). We gebruiken anonymising En pseudonymising indien geschikt. Wij monitoren onze systemen voor mogelijke kwetsbaarheden en aanvallen. [TODO] -Beschrijf extra veiligheidsmaatregelen.

Hoewel we proberen ons best we kan niet de veiligheid van informatie te garanderen. Wij beloven echter de bevoegde autoriteiten op de hoogte te stellen van inbreuken op gegevens. Wij zullen u ook op de hoogte brengen als er een bedreiging voor uw rechten of belangen is. We zullen alles doen wat we redelijkerwijs kunnen om inbreuken op de veiligheid te voorkomen en om de autoriteiten te helpen indien eventuele schendingen optreden.

Als je een account bij ons hebt, merk je dat je je gebruikersnaam en wachtwoord geheim moet houden.

Kinderen

We zijn niet van plan te verzamelen of bewust verzamelen van informatie van kinderen. We zijn niet gericht op kinderen met onze diensten.

cookies en andere technologieën die we gebruiken

We gebruiken cookies en/of soortgelijke technologieën om Analyseren Klant Gedrag, de website beheren, de bewegingen van gebruikers bijhouden en informatie over gebruikers verzamelen. Dit wordt gedaan om Personaliseren en verbeter uw ervaring met ons.

Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer is opgeslagen. Cookies slaan informatie op die wordt gebruikt om sites te laten werken. Alleen kunnen we toegang tot de cookies gemaakt door onze website. U uw cookies op browser niveau beheren. Kiezen om cookies uit te schakelen kan uw gebruik van bepaalde functies belemmeren.

wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

  • noodzakelijke cookies-deze cookies zijn nodig voor u om te kunnen een aantal belangrijke functies te gebruiken op onze website, zoals inloggen. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie.
  • functionaliteit cookies-deze cookies bieden functionaliteit die maakt het gebruik van onze service handiger en maakt het verstrekken van meer Gepersonaliseerde functies mogelijk. Bijvoorbeeld, zouden zij uw naam en e-mail in commentaar vormen kunnen herinneren zodat moet u niet deze informatie opnieuw ingaan volgende tijd wanneer het becommentariëren.
  • Analytics cookies-deze cookies worden gebruikt om het gebruik en de prestaties van onze website en diensten te volgen
  • Advertising cookies-deze cookies worden gebruikt om advertenties die relevant zijn voor u en uw belangen te leveren. Bovendien worden deze gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken. Zij worden gewoonlijk geplaatst aan de website door reclame netwerken met de toestemming van de website exploitant. Deze cookies herinneren dat u een website bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere Organisaties zoals adverteerders. Vaak targeting of reclame cookies zullen worden gekoppeld aan de site functionaliteit die door de andere Organisatie.

U cookies die op uw computer zijn opgeslagen, verwijderen via uw browserinstellingen. U ook een aantal 3rd party cookies beheren met behulp van een privacy Enhancement platform zoals optout.aboutads.info of < a href= “http://www.youronlinechoices.com/” target = “_blank” rel=”opener”> youronlinechoices.com . Ga voor meer informatie over cookies naar < a href= “http://www.allaboutcookies.org” target = “_blank” rel=”opener”> allaboutcookies.org .

We gebruiken Google Analytics om het verkeer op onze website te meten. Google heeft een eigen privacybeleid dat u bekijken < a href= “https://support.Google.com/analytics/answer/6004245” target = “_blank” rel=”opener”> hier . Als u zich wilt afmelden voor het bijhouden van Google Analytics, gaat u naar de < a href= “https://tools.Google.com/dlpage/gaoptout”target =” _blank ” rel=”opener”> Google Analytics opt-out pagina .

contact informatie

Toezichthoudende autoriteit

Email: info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
Telefoon: + 31 70 888 8500

wijzigingen in dit Privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid.
Laatste wijziging is gemaakt 13-01-2019.

Accept Policy