april 9, 2021

Lekker Uitwaaien

Lekker uitwaaien op Terschelling! Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan is het tijd voor een korte vakantie. Omdat Schotland nog helemaal op slot zit zijn we naar ons andere favoriete eiland vertrokken.

Als sinds 2006 duiken wij hier graag onder. Lekker samen, met alleen de natuur om ons heen. Voor het eerst sinds heel lange tijd weer eens uitgebreider dan een paar dagen.

Terschelling 2019 met Oop - No Trace

Onze laatste vakantie hier was met Oop. Een verblijf dat we toen hebben ingekort vanwege het slechte weer. En waarvan we toen nog dachten/hoopten dat we die dagen wel weer een keer in zouden halen…

Vandaag, om te beginnen, maar eens lekker uitwaaien op het strand bij Oosterend.

Ook tijdens deze “lekker uitwaaien” vakantie zullen wij vast weer mooie spullen tegenkomen die uiteindelijk in onze winkel zullen belanden. Vandaag kochten wij bijvoorbeeld nog wat scheervacht van de schapen van de Zeekraal.

Iets anders waar ik zelf heel erg blij mee ben… Binnenkort verkopen wij ook enkele producten uit het assortiment van Wilma Naturprodukter. Ik heb er, voor nu, voor gekozen alleen datgene te verkopen waar ik zelf (goede) ervaringen mee heb. Mocht ik de andere producten naar tevredenheid gebruikt hebben dan komen die vanzelf in de winkel.

Nu kun je vast het huidige assortiment bekijken door te klikken op onderstaande afbeelding.

Wilmas-Logga-för-web-no-trace