februari 7, 2021

Een onverwachte verassing voor Mme Elly

Nu was het de beurt aan Mme Elly om eens verrast te worden. No Trace heeft dit gedaan met een volledig op maat gemaakte en unieke Bushcraft Journal Cover. De vriendschap met Mme Elly, haar man Cor, beter bekend als Chef in onze familie, en hun gezin dateert al van ver in de vorige eeuw.;-)

Deze is ooit begonnen toen mijn Opa en Oma, op aanraden van buren op hun toenmalige camping. Op bezoek zijn gegaan bij een startende camping in het zonnige zuiden van Frankrijk. Sinds dat moment hebben wij, door hard werken van heel Elly’s gezin, deze camping mogen zien uitgroeien van een toffe kleine gezinscamping naar het juweel dat het nu is. Op dit moment wordt de camping gerund door Mme Elly’s zoon en schoondochter. Maar ook haar dochter speelt nog een grote rol in dit familiebedrijf. Mocht je ooit plannen hebben in Zuid Frankrijk op vakantie te gaan. Wij kunnen je Le Camp de Florence in La Romieu van harte aanbevelen.

De Camping

Op de grens van het departement Lot-et-Garonne, op slechts 30 km van de stad Agen, ligt Camp de Florence. Een luxe 4-sterren camping, waar het bovenal genieten is. Met de heuvels en valleien van de Gascogne op de achtergrond, dompelt de schilderachtige locatie u onder in een wereld van frisse, natuurlijke geuren en kleuren. La Romieu is een belangrijke tussenstop op onder andere de pelgrimsroute Saint Jacques de Compostelle.