februari 23, 2020

2020 wat een mooi vooruitzicht!

Team Living by Nature 2020

Team Living by Nature 2020

Een nieuw begin – een schone lei

De batterij begint zich op meerdere manieren, met positieve energie, op te laden. Dit jaar zet ik mijn werkzaamheden voor Living by Nature voort en begin ik als vrijwilliger bij Siegurd. Daarnaast verricht ik verschillende kleine, voornamelijk digitale, hand- en spandiensten voor The Bushcraft Journal Magazine, The International Bushcraft Event en The Great Outdoors Festival.

Bij al deze nieuwe energie hoort ook een schone lei. Ik ben de website aan het opschonen. Artikelen zullen verdwijnen en al dan niet worden vervangen door meer authentieke en eigen artikelen. Het klopt dus dat e.e.a. er een stuk leger uit ziet dan dat je gewend bent.

 

Blijven leren.

Voor dit jaar staan de Winteropleiding en Wild in 4 seizoenen op de agenda.

De onderwerpen voor de Winteropleiding, dit eerste weekend, waren bijvoorbeeld:

– Babiche Rawhide, grain on
– Sneeuwschoenen maken
– Bont
– Tanine looien (vega tan)
– Schors soorten
– Speksteen qulliq

De site

Waar mogelijk zal ik weer proberen een blog bij te gaan houden. Ik zal me dit keer niet beperken tot de opleidingen maar meer dingen delen waarvan ik denk dat deze het waard zijn. Ook hier zul je de meldingen vinden over eventuele updates in artikelen etc.