No Trace website header logo

Kadsalva

SKU 31579

 6,50 8,99 incl. BTW

Wissen

Kadsalva, is voor mij de 100% natuurlijke huidbescherming gemaakt van sparrenhars en bijenwas! Kadsalva wordt als sinds mensheugenis door inwoners van Lapland gebruikt.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Kadsalva, van Wilma Naturprodukter, is voor mij de 100% natuurlijke huidbescherming gemaakt van sparrenhars en bijenwas!

Dit natuurlijk product wordt al sinds mensheugenis door de bewoners van Lapland gebruikt. Hiermee houden zijn hun huid onder extreme omstandigheden in topconditie. Deze harszalf heeft een zachte, aangename dennenhout en bijenwasgeur. Ze wordt gemakkelijk opgenomen door de huid waardoor deze niet plakkerig aanvoelt.

Gebruik:

Ik gebruik het bijvoorbeeld om:

  • droge, gevoelige huid te beschermen en verzorgen
  • kleine wondjes te bedekken zodat vuil er niet in kan
  • blaren te verzachten en te bedekken
  • eelt te verzachten

Ook is Kadsalva uitzonderlijk geschikt om de huid van gezicht en handen te beschermen bij guur weer. Smeer de huid in om uitdroging door wind en regen tegen te gaan. Voordat ik dit leerde kennen gebruikte ik sparrenhars al voor wondverzorging. Een mooie antibacteriële afdichting voor kleine wondjes.

Ik heb me zelfs laten vertellen dat het helpt bij het verwijderen van splinters in de huid.

Samenstelling:

Kadsalva bestaat voornamelijk uit sparrenhars en bijenwas.

Aanvullende Informatie

Titel

Ga naar de bovenkant