\n\n\n
No Trace website header logo

Wandhanger aan juk

SKU 21845

 60,50 incl. BTW

Uitverkocht

Uitverkocht

Deze wandhanger, aan een origineel hand juk, is gemaakt door verschillende geschoren schapenvachten nat te vollen op een kaardvlies ondergrond.

Een sieraad voor elke rustieke kamer.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Wandhanger

Wandhanger van diverse soorten schapenvacht is weer zo’n typisch handgemaakt product van No Trace Crafts.

Deze wandhanger, aan een origineel juk, is gemaakt door verschillende geschoren schapenvachten nat te vollen op een kaardvlies ondergrond.

Doordat schapenwol een grove schubben structuur heeft klitten deze gemakkelijk in elkaar. Als je dit met behulp van water en zeep doet gaat dit helemaal gemakkelijk. Het kaardvlies dient dan als basis voor de aan te brengen vacht. Door de geschoren kant op het kaardvlies aan te brengen en dit eerst voorzichtig maar later met steeds meer druk en warme in elkaar te vollen ontstaat deze vacht. Vollen is het maken van vilt door langdurig de wol te slaan. Degene die dit werk doet heet een voller.

Doordat voor deze wandhanger een geschoren schapenvacht wordt gebruikt blijft het schaap natuurlijk in leven. En geeft zo meerdere malen een mooie vacht die gesponnen of gevold kan worden.

Aanvullende Informatie

Titel

Ga naar de bovenkant