No Trace website header logo

Schoonebeeker viltvacht bruin met creme plukken

SKU 33223

 99,99 incl. BTW

Uitverkocht

Uitverkocht

Schoonebeeker viltvacht bruin met creme plukken

Een viltvacht is een schapenvacht van de geschoren vacht van een schaap, verstevigd met een viltlaag. Die viltlaag vervangt de huid.
Voor een viltvacht van No Trace kunnen de schapen dus blijven leven.

Verzenden

No Trace streeft er naar pakketjes die voor 15:00 bestelt en betaald worden nog dezelfde dag te verzenden. Lukt dit niet dan gebeurt dit in ieder geval binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.
Het verzenden gebeurt via PostNL. Tijdens het afrekenproces heeft u de mogelijkheid om persoonlijke voorkeuren aan te geven m.b.t. de verzending. Standaard kiest No Trace voor verzekerde verzending met handtekening voor ontvangst. Deze kosten en eventuele eigen keuzes worden in de afrekening meegenomen.
Alle kosten zijn duidelijk voordat u overgaat tot betalen. Tot het moment van betalen is elke winkelwagen handeling vrijblijvend.
Na het betalen, en het accepteren van onze algemene voorwaarden, treden onze algemene voorwaarden in werking.
Doordat onze producten uiteenlopende formaten gewichten hebben en wij, voor zover mogelijk, alles gecombineerd verzenden, is het of ons nauwelijks mogelijk hier al een indicatie van de kosten te maken.

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om de producten eerst te zien door ze af te halen. Maakt u hiervoor graag eerst een afspraak via info@notrace.nl om teleurstellingen door afwezigheid te voorkomen. Wij zijn namelijk geen reguliere winkel. U wordt dan ontvangen in onze werkplaats die zich op korte afstand van ons vestigingsadres bevind.

Ontvangen

Als het pakket u in beschadigde staat wordt aangeboden verzoeken wij u het pakket te weigeren.
Mocht dit niet, direct, mogelijk zijn dan verzoeken wij u om ons EN de vervoerder zo snel mogelijk na constatering van deze beschadigingen op de hoogte te stellen. Dit helpt enorm bij het vergoed krijgen van eventuele kosten.

Retourneren

Herroepingsrecht/Consumentenrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Lees hier de kleine lettertjes.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan No Trace geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@notrace.nl . Zodra u hieraan voldaan heeft, zullen wij het verschuldigde orderbedrag volledig en binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour aan u terugstorten.
De retourskosten naar No Trace zijn voor eigen rekening.
No Trace houdt voorts voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Uw rechten en plichten voor het kopen via internet leest u op koop op afstand.

Beschrijving

Schoonebeeker viltvacht bruin met creme plukken

Een heerlijk dikke viltvacht van één van Neerlands grootste schapenrassen.

Een viltvacht is een schapenvacht van de geschoren vacht van een schaap, verstevigd met een viltlaag. Die viltlaag vervangt de huid.
Voor een viltvacht van No Trace kunnen de schapen dus blijven leven.

Deze Gevilte vacht diverse wolsoorten is een prachtige decoratie en heerlijk als kleed op de vloer, op je (buiten)meubels etc. Je kan er vast wel een mooie plek voor verzinnen.

Wij maken ook viltvachten met een wandbevestiging als wanddecoratie.

Kijk ook eens naar onze zitvacht, geschikt voor buiten in je stoel of ergens in het bos, op de heide of op het strand.

Onze viltvachten kunnen van 1 schaap, een schapensoort of een patchwork van soorten zijn. Heb je zelf een bepaalde voorkeur, neem vooral contact met ons op.

Het leuke is dat je het in elke gewenste vorm kunt doen (rond, ovaal, vierkant, hart), of gewoon in de vorm zoals de vacht van het schaap is gekomen. En vergeet niet:  deze viltvacht kan gewoon in de wasmachine. Maar wél op het wolwasprogramma, anders wordt de vacht stug en bobbelig.

Ook de natuurlijke verzorgingsproducten van Salix Moon Apothecary, Wilma Naturprodukter en Grandpa Soap Company zijn de moeite waard. Ook deze producten vindt je in de winkel van No Trace Crafts & School.

Aanvullende Informatie

formaat (op achterkant gemeten)

130cm x 115cm

Titel

Ga naar de bovenkant