fbpx
Welkom bij No Trace Crafts & School
No Trace Logo
FAQ items aan het laden...

Grandpa Pine Tar Zeep

SKU

7,449,44 inc. btw

Wissen

Grandpa Pine Tar Zeep wordt door gebruikers ook wel omschreven als een wonderzeep.

Het is ideaal voor douchen, als (baard)shampoo en gezichts- en lichaamsverzorging. Dit 3-in-1 wonder is gemaakt met natuurlijke moerasdennenteerolie om diep te reinigen, deodoriseren en hydrateren van top tot teen.

Voor meer info klik hier

Voor meer info klik hier

Beschrijving

Grandpa Pine Tar Zeep wordt door zowel gebruikers als de makers omschreven als een echte wonderzeep.

Het is ideaal voor douchen, maar ook als (baard)shampoo en tevens andere gezichts- en lichaamsverzorging. Dit 3-in-1 wonder is gemaakt met natuurlijke moerasdennenteerolie waardoor het diep reinigt. Daarnaast deodoriseert en hydrateert het van top tot teen.

Ik kan deze Grandpa Pine Tar Zeep van harte aanbevelen omdat ik hem zelf al vele jaren gebruik. Thuis maar zeker ook tijdens het kamperen of tijdens cursussen. Vooral als ik afhankelijk ben van een teiltje, beekje of meertje om mij te wassen. Op deze manier zorg ik voor een minimale impact op mijn omgeving.

The Grandpa Soap Company is terecht trots op het inkopen van hoogwaardige ingrediënten voor hun producten. De beroemde Grandpa Pine Tar Soap wordt daarom vervaardigd met moerasdennenteerolie. Gemaakt in een gesloten ovenproces is het hierdoor altijd creosoot vrij.

Verder is dit product volledig vrij van ftalaten, sulfaten, parabenen, EDTA, gluten, dierlijke bijproducten, kunstmatige geuren of kleurstoffen

Ga voor meer informatie over de ingrediënten naar hun pagina Ingrediënten.

Grandpa Soap Certified - No Trace

Aanvullende Informatie

gewicht

92 gram, 120 gram

Customer Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant