fbpx
Welkom bij No Trace Crafts & School
No Trace Logo
FAQ items aan het laden...

Inverness Bushcraft Buidel

SKU P033

21,18 inc. btw

Uitverkocht

Uitverkocht

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en zalmleer. Met een leren koord met kralen.

inhoud: +/- 700ml

Voor meer info klik hier

Voor meer info klik hier

Beschrijving

Inverness.

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en zalmhuid. Met een leren koord met gewei en kralen.

inhoud: +/- 700ml

Deze Inverness – No Trace buidel is geïnspireerd op de bekende Sami coffee pouches. Door mij/ons zelf gemaakt met veelal, natuurlijke, zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Een enkele buidel bevat zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze buidel. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de buidels gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van dit product. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen.

Hoewel deze Inverness Buidel verzonden wordt is het natuurlijk ook altijd mogelijk deze eerst te komen bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak!

Aanvullende Informatie

Customer Reviews (0)

Gerelateerde producten

Categorieën: SKU: P033

Ga naar de bovenkant