fbpx
Welkom bij No Trace Crafts & School
No Trace Logo
FAQ items aan het laden...

Cromarty Bushcraft Buidel

SKU P020

18,14 inc. btw

Uitverkocht

Uitverkocht

De Cromarty.

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en konijnenvacht. Met een leren koord met kralen.

Inhoud: +/- 350ml

Voor meer info klik hier

Voor meer info klik hier

Beschrijving

De Cromarty.

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en konijnenvacht. Met een leren koord met kralen.

inhoud: +/- 350ml

Deze Cromarty – No Trace buidel is geïnspireerd op de bekende Sami coffee pouches. Door mij/ons zelf gemaakt met veelal, natuurlijke, zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Een enkele buidel bevat zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze buidel. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de buidels gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van dit product. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen.

Hoewel deze Cromarty Buidel verzonden wordt is het natuurlijk ook altijd mogelijk deze eerst te komen bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak!

Aanvullende Informatie

Customer Reviews (0)

Gerelateerde producten

Categorieën: SKU: P020

Ga naar de bovenkant