fbpx
Welkom bij No Trace Crafts & School
No Trace Logo
FAQ items aan het laden...

Neist Point Bushcraft Buidel

SKU P013

15,00 inc. btw

Uitverkocht

Uitverkocht

Neist Point Buidel.

Deze Neist Point Buidel bestaant uit een combinatie van leer en vilt. Met een gewaxt koord met houten kralen en veren.

Inhoud: +/- 900ml

Voor meer info klik hier

Voor meer info klik hier

Beschrijving

Neist Point Buidel.

Deze Neist Point Buidel bestaand uit een combinatie van leer en vilt. Met een gewaxt koord met houten kralen en veren.

Inhoud: +/- 900ml

Deze Neist Point – No Trace buidel is geïnspireerd op de bekende Sami coffee pouches. Door mij/ons zelf gemaakt met veelal, natuurlijke, zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Een enkele buidel bevat zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze buidel. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de buidels gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van dit product. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen.

Hoewel deze Neist Point Buidel verzonden wordt is het natuurlijk ook altijd mogelijk deze eerst te komen bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak!

Aanvullende Informatie

Customer Reviews (0)

Gerelateerde producten

Categorieën: , SKU: P013

Ga naar de bovenkant