fbpx
FAQ items aan het laden...

Newtonmore Bushcraft Buidel

18,14 inc. btw

Uitverkocht

De Newtonmore.

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en konijnenvacht. Met een gewaxt met gewei en kralen.

Inhoud: +/- 1500ml

Uitverkocht

Artikelnummer: P016 Categorie├źn: ,

Beschrijving

De Newtonmore.

Een buidel bestaand uit een combinatie van leer en konijnenvacht. Met een gewaxt met gewei en kralen.

Inhoud: +/- 1500ml

Deze Newtonmore – No Trace buidel is ge├»nspireerd op de bekende Sami coffee pouches. Door mij/ons zelf gemaakt met veelal, natuurlijke, zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Een enkele buidel bevat zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze buidel. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de buidels gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van dit product. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen.

Hoewel deze Newtonmore Buidel verzonden wordt is het natuurlijk ook altijd mogelijk deze eerst te komen bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak!

Ga naar de bovenkant