fbpx

Ness Bushcraft Notitieboek Omslag

Home » Winkel » Ness Bushcraft Notitieboek Omslag

Ness Bushcraft Notitieboek Omslag

24,99

Uitverkocht

Deze Ness Bushcraft Notitieboek Omslag bestaat uit een combinatie van handgestikt leer. Met een sluiting van leren koord met houten kralen en gewei.

Uitverkocht

Artikelnummer: C001 Categorieën: ,

Beschrijving

Ness Bushcraft Notitieboek Omslag.

Deze Ness Bushcraft Notitieboek Omslag bestaat uit een combinatie van twee soorten handgestikt leer. Tevens heeft het een sluiting van leren koord met houten kralen en gewei.

Deze No Trace Bushcraft Notitieblok Omslagen zijn door mij/ons zelf gemaakt. Wij gebruiken hiervoor veelal natuurlijke zelf gevonden materialen. Maar ook zelf gelooide of zelf ingekochte materialen. Sommige omslagen bevatten zelf gelooide buckskin en/of vissenhuiden.

Steeds vaker verwerken wij ook zogenaamde totems in onze Bushcraft Notitieblok Omslagen. Een totem is een natuurlijk of bovennatuurlijk voorwerp, wezen of dier dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft en met wiens fenomenen en energie men zich sterk verbonden voelt.

Geen van de voor de omslagen gebruikte materialen is speciaal gewonnen voor het maken van deze omslagen. M.a.w. er zijn dus geen bomen gekapt of dieren gedood puur en alleen voor deze spullen. Daar waar de spullen speciaal worden ingekocht wordt altijd gekeken naar de duurzaamheid en manier van winnen van de grondstoffen

Dit handgemaakte A5 Bushcraft Notitieblok Omslag komt inclusief A5 notitieblok.

Hoewel deze Ness Bushcraft Notitieboek Omslag verzonden wordt is het natuurlijk ook altijd mogelijk deze eerst te komen bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak!

Go to Top