Seven Arrows - No Trace Boek aanbevelingen
Seven Arrows is in velerlei opzicht een monumentaal boek. Het bevat naast een begrijpelijke uitleg van de werking van Medicijnwielen prachtige oude Indiaanse vertellingen. Deze worden met veel vaart, spanning, humor en inzicht opgedist. Seven Arrows is het eerste boek dat de diepe kennis van het Medicijnwiel openbaarde; De spirituele discipline en aardewetenschap die het ontwerp en de balans van een levend universum weerspiegelt. Sinds de eerste druk in 1973 is dit boek vele malen…

Seven Arrows is in velerlei opzicht een monumentaal boek. Het bevat naast een begrijpelijke uitleg van de werking van Medicijnwielen prachtige oude Indiaanse vertellingen. Deze worden met veel vaart, spanning, humor en inzicht opgedist.

Seven Arrows is het eerste boek dat de diepe kennis van het Medicijnwiel openbaarde; De spirituele discipline en aardewetenschap die het ontwerp en de balans van een levend universum weerspiegelt.

Sinds de eerste druk in 1973 is dit boek vele malen vertaald en herdrukt. Zonder veel overdrijven kunnen we Seven Arrows een klassieker in zijn genre noemen. Een groot aantal indrukwekkende historische foto’s, tekeningen en fraai versierde schilden vult de tekst perfect aan.

Hyemeyohsts (spreek uit als Hajemejoost) Storm groeide op in de reservaten van de Cheyenne en Crow in Montana. Zijn vader was een Schildenmaker en Leraar, van hem kreeg Hyemeyohst de eerste lessen in het maken, beschilderen en duiden van vele soorten Persoonlijke Schilden.