A Book of Earth Skills

Primitive Technology: A Book of Earth Skills is een uitwisseling van ideeën – de filosofieën, de geschiedenis, en de persoonlijke verhalen van de autoriteiten over primitieve technologie uit de pagina’s van The Bulletin of Primitive Technology.
Inbegrepen zijn instructies voor het maken van vuur en gereedschappen van hout, steen en bot, evenals vezellijmen, projectielen, kunst en muziek. Het beoefenen van deze primitieve methoden zal de zoeker leiden naar een tastbare, rauwe verbinding met het oude verleden, met de hulpbronnen van de natuur en, uiteindelijk, met de creatieve krachten die het fundament van het overleven van de mens op de planeet hebben geconstrueerd.

Leven in de moderne samenleving, zijn we steeds meer losgekoppeld van de aarde, van de essentie van onszelf, en de noodzaak wordt gewekt in ons om terug te keren naar de wildernis – fysiek en emotioneel. We verlangen naar een gevoel van verbinding met onze oude wortels voelen. Deze drang is wat de mens heeft aangezet tot fascinatie voor primitieve vaardigheden: het produceren van objecten uit natuurlijke materialen met behulp van methoden die vergelijkbaar zijn met prehistorische culturen.

Heb je ooit verlangd om terug te keren naar een verleden waar de grootste zorg van de mensheid was overleven, toen onze handen gemaakt Levensbehoeften, Toen het land’s Raw Bepalingen waren de materialen waarmee we warmte, onderdak, voedsel en tools gemaakt – Een tijd voordat we onze band verloren met de wildernis? Primitieve technologie helpt bij het bouwen van een brug tussen het oude verleden en ons moderne leven, waardoor we weer in contact met de natuur en onszelf. Dit volume – Een selectie van artikelen binnen het Bulletin van primitieve technologie – portretteert de geschiedenis, Philosophise, en persoonlijke reizen van autoriteiten op primitieve technologie, het bijbrengen van vaardigheden die het succes van de mensheid gebouwd. Van views on primitive technology en “New” Archaeology tot Making Fire and Tools of Bone