Medicine Man - No Trace Boek aanbevelingen
De legende van de Native American Medicine Man gaat duizenden jaren terug. Veel van de Indianen wendden zich tot de Medicine Man voor de kennis van het mengen van kruiden, wortels en andere natuurlijke planten die hielpen om verschillende medische aandoeningen te genezen. Maar remedies waren niet het enige deel van het genezingsproces. Genezingpraktijken varieerden van stam tot stam. Veel betrokken ceremonies, en rituelen die de geest en geest en het lichaam genezen. Het uiteindelijke…

Medicine Man – Shamanism, Natural Healing, Remedies and Stories of the Native American Indians

De legende van de Native American Medicine Man gaat duizenden jaren terug. Veel van de Indianen wendden zich tot de Medicine Man voor de kennis van het mengen van kruiden, wortels en andere natuurlijke planten die hielpen om verschillende medische aandoeningen te genezen. Maar remedies waren niet het enige deel van het genezingsproces.

Genezingpraktijken varieerden van stam tot stam. Veel betrokken ceremonies, en rituelen die de geest en geest en het lichaam genezen. Het uiteindelijke doel was om een volledige harmonie te vinden in zichzelf, hun schepper, de omgeving en de mensen om hen heen. Pas toen de harmonie op zijn plaats was, kon een goede gezondheid hervatten.

Kruiden speelden een groot proces in het genezingsproces. De remedies gemaakt van natuurlijke kruiden en planten verzameld uit de lokale omgeving resulteerde in een verscheidenheid van behandelingen. Deze kruiden en planten werden beschouwd als heilig.

Zoals de manier van de Inheemse Amerikaanse Indiërs was, werden deze praktijken doorgegeven van generatie tot generatie door mond tot mond. Ze zijn nooit schriftelijk gedocumenteerd. Veel stammen hadden geen geschreven taal, behalve de Cherokee. Zij in recentere jaren documenteerden sommige van hun praktijken voor hun behoud en geschiedenis. Helaas is de kennis van sommige van die stammen die geen geschreven taal had verloren gegaan door de jaren heen. Toen niemand overbleef om hun gebruiken door te geven, verdween het erfgoed van die stammen.

Toen de vroege Europeanen in Noord-Amerika aankwamen, waren ze verbaasd om te zien dat de Indianen kruiden gebruikten om medische situaties te genezen waarvan ze in sommige gevallen hadden gedacht dat ze terminaal waren. Helaas voor de Indianen, hadden ze geen remedies voor de ziekten die de Europeanen met zich meebrachten. De ziekten van de blanke man, zoals mazelen en pokken, hebben de komende eeuwen duizenden inboorlingen uitgeroeid. Niet alleen waren deze Indianen verloren, maar in veel gevallen de kennis van de geschiedenis en de geneeskunde ging met hen.

Vandaag de dag zijn veel moderne geneesmiddelen gebaseerd op planten en kruiden die werden gebruikt door de Indianen. Veel van de resterende stammen blijven de kennis van hun geneeskundemensen bewaken en het onderwerp zal niet met niet-Inheemse Amerikanen worden besproken. Velen geloven dat het delen van de helende kennis de geestelijke kracht van het geneesmiddel zal verzwakken.

In dit boek leert u van de medicijnman, medicijnwielen, kruidenbehandelingen, liederen voor genezing en de manieren van Lichaam, Geest en Geest. Je leert de kracht van het universum te kanaliseren en te gebruiken om in een betere gezondheid te zijn en levensdoelen te bereiken. Je leert de manieren van indianen en een vergeten pad naar innerlijke harmonie.